Yandex Metrica

Tüp fiyatlarında indirim yapıldı: Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum (Güncel tüp fiyatları)

Tüp fiyatlarında indirim yapıldı: Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum (Güncel tüp fiyatları)

Yemek yapmak için olmazsa olmazlardan biri de gazlı ocaklardır. Evinde doğal gaz olmayan vatandaşlar ise tüp alarak ocak üzerinde yemeklerini yapıyor. Peki, tüp fiyatları ne kadar oldu?

Ekonomi

29.03.2024, 01:24

Tüp fiyatları vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Evinde doğal gaz olmayan vatandaşlar tüple yemek yaparken hesaplı olan markalardan tüp alarak tasarruf etmeye dikkat etmek durumundadır. Peki, tüp fiyatları ne kadar oldu? Güncel tüp fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde... 

Temel ihtiyaçlar arasında yer alan ve doğal gaz olmayan evler için yemek yaparken evin önemli giderleri arasında yer alan tüp için tüp fiyatları merak ediliyor. Piyasadaki güncel tüp fiyatlarından haberdar olmak isteyenler arama motorları üzerinden AYGAZ tüp fiyatları sorguluyor. Tüp fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar için Konya, Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Muğla’da 12 kg Gri Mutfak tüpü fiyatları açıklandı.

Geçtiğimiz aydan itibaren geçerli olan her ev içn 25 metreküplük ücretsiz doğal gaz uygulaması doğal gazlı olmayan evleri etkilemedi. Tüp fiyatlarında indirim yapılması ile birlikte tüp kullanan vatandaşlar da indirimli gaz uygumasından faydalanacak. 

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

GÜNCEL TÜP FİYATLARI NE KADAR?

Aygaz tüp fiyatları:

12 Kg. Tombul Ev Tüpü: 355 TL

12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü: 350 TL

Aygaz Maksi Tombul: 375 TL

Aygaz Mini: 77 TL

İpragaz tüp fiyatları:

Piknik Tüpü 2 kg: 68 TL

Ev Tüpü 12 kg: 340 TL

Ticari Tüp 24 kg: 687 TL

Sanayi Tüpü 45 kg: 1275 TL

Propan Tüpü 45 kg: 1361 TL

Bizimgaz tüp fiyatları:

2 kg Piknik Tüpü: 68 TL

12 kg Ev Tüpü: 340 TL

24 kg Ticari Tüp: 687 TL

45 kg Sanayi Tüpü: 1275 TL

45 kg Sanayi Tüpü (Propan): 1361 TL

Yukarıda yer alan fiyatlar sadece Mayıs ayı için geçerlidir. Mayıs ayından itibaren tüp fiyatlarına gelecek zamlar yine haberimizde yer alacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading