Yandex Metrica
SON DAKİKA
Trafikte sakın bunu yapmayın: 5 bin liralık ceza canınızı sıkabilir… E-devlette bakın aksi halde ceza alabilirsiniz

Trafikte sakın bunu yapmayın: 5 bin liralık ceza canınızı sıkabilir… E-devlette bakın aksi halde ceza alabilirsiniz

Araç sahipleri için önemli bir duyuru yapıldı. Eğer trafikte bunu yaparsanız 5 bin TL ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Ehliyeti olan sürücülerin trafikte uymak zorunda olduğu bazı kurallar bulunuyor. Sürücülerin trafikte uymadığı bazı kurallar sonucunda ödemekle yükümlü olduğu cezalarda değişiklik yapıldı.Trafik cezaları konusunda uyarı yapan uzmanlar bu cezaların sadece bir ceza olmadığı aynı zamanda trafik güvenliği adına önemli bir etkisi olduğu açıklandı. 

Emekli maaşına 5 bin lira zam mı yapılacak? Emekli seyyanen... Haberi Görüntüle

Bayram öncesi vatandaşlara nefes olacak! Bakanlık müjdeyi verdi: Kişi başı... Haberi Görüntüle

5000 TL CEZA

Trafikte en önemli tehlikelerden biri de alkollü araç kullanmak. Alkollü araç kullanan vatandaşlar hem trafikte büyük tehliye oluştururken aynı zamanda kendileri ve diğer sürücülerin hayatlarını büyük tehlikeye atmış oluyor. 2023 yılının başında yapılan düzenlemeler ile trafikte alkollü araç kullanmanın cezası  5 bin 96 TL olarak belirlendi.

Akaryakıt fiyatlarına çifte zam! 20 Mart Benzin ve motorin fiyatlarında... Haberi Görüntüle

20 dakikada 50 bin sipariş! Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili SU7 piyasada:... Haberi Görüntüle

CEZALARA GÜNCELLEME

Trafiğe çıkan vatandaşların en az dikkat ettiği kırmızı ışıkta geçme cezasında ise güncelleme yapılarak  427 TL'den 951 TL'ye çıkarıldı. Trafiğe çıkan vatandaşların uyarıldığı en önemli konu hız sınırı ile ilgili detaylar belli oldu. Daha önceki süreçte hız sınırını aşmanın cezası 888 TL'yken artık 979 TL olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading