Yandex Metrica

TOKİ Sivas kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? TOKİ Sivas kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sivas kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? TOKİ Sivas kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sivas ilinde merkez ilçesi olan Yenimahalle'de 3. etap 746 konut kura başvuruları başlamış ve Temmuz ayında tamamlanmıştı. Gerçekleşen başvurular sonrası kura sonuçlarının ne olduğu merak ediliyor. Peki TOKİ Sivas kura çekilişi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Ekonomi

11.02.2024, 20:26

İlgiyle takip edilen TOKİ Sivas kura çekimi canlı yayında gerçekleşiyor. TOKİ Sivas ilinde merkez ilçesi Yenimahalle'de 3.Etap’ta 746 konut sahiplerini bulmak üzere bekliyor. Kura çekimi bugün gerçekleşecek ve TOKİ tarafından YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi? 21 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorin fiyatlarına zam geldi mi?... Haberi Görüntüle

TOKİ SİVAS KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Sivas kura çekilişi sonuçları merak konusu oldu. TOKİ Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.Etap 746 Konut kura çekilişi 11 Ağustos tarihinde yapılıyor. Kura sonuçları henüz açıklanmadı ancak kura çekimi sonuçları TOKİ’nin YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Sonuçlar belli olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

TOKİ SİVAS KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İlgiyle takip edilen kura sonuçları isim listesi kura çekiminin tamamlanmasının sonrasında TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlar ile paylaşılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading