Yandex Metrica

TOKİ'den 1 milyon arsa müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

TOKİ'den 1 milyon arsa müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

TOKİ'den sosyal konut projesi kapsamında bir müjde daha geldi. '1 milyon arsa, 10 bin iş yeri' başvuruları yarın başlayacak. Detayları ise yarın Kabine Toplantısı'nın ardından konuşma yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. İşte '1 milyon arsa 10 bin işyeri' projesinin detayları...

Ekonomi

23.01.2024, 19:54

TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında '1 milyon arsa 10 bin iş yeri' başvuruları yarın başlayacak. Konuya ilşkin açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, detayların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine toplantısı sonrası duyurulacağını söyledi.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

DETAYLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN AÇIKLANACAK

Twitter'dan açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, TOKİ 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için detayların Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını ifade etti.

İlk Evim İlk İş Yerim Projemizde yarın yeni bir gün! 1 milyon arsa 10 bin iş yeri için başvurularımız yarın başlıyor. Kendi işini kurmak, arsaya kendi evini yapmak isteyenler 7 Kasım'a kadar başvurabilir. Detayları Cumhurbaşkanımız Kabine toplantımız sonrası duyuracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading