Yandex Metrica

TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu! Yerli otomobil geliyor

TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu! Yerli otomobil geliyor

Türkiye yerli otomobiline aylar sonra kavuşuyor. TOGG'da beklenen haber geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobilimiz TOGG'un banttan inerek trafiğe çıkış tarihini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Otomobil haberleri... Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine katılırken, TOGG hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FABRİKANIN AÇILIŞINI YAPACAK

Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam miktarı hakkında yeni detay 10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam... Haberi Görüntüle

TOGG'UN TRAFİĞE ÇIKIŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

TOGG'da güzel haberi de duyuran Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil banttan inerek trafiğe çıkış tarihini açıkladı. Hisarcıklıoğlu, "2023'ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur'' şekline konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading