Yandex Metrica
SON DAKİKA
Togg'dan merakla beklenen ön sipariş açıklaması: Web sitesi ve Trumore üzerinden alınacak

Togg'dan merakla beklenen ön sipariş açıklaması: Web sitesi ve Trumore üzerinden alınacak

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ön sipariş sürecinin yakın bir tarihte başlayacağını bildirdi. Togg, söz konusu sürecin internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden yürüyeceğine işaret etti.

Ekonomi

23.01.2024, 22:19

Togg'un Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız" denildi.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan Işıkhan duyurdu: Market,... Haberi Görüntüle

ÇEKİLİŞ YAPILACAK

Merakla beklenen açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

"Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız.

5 Şubat'ta kullanıcılarımızın yoğun ilgisiyle başlayan ancak ülkemizi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurduğumuz NFT açık artırmasını ise ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz.

NFT açık artırmasıyla satışa sunacağımız 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu'nu öncelikli teslimat kapsamından çıkararak, 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız.

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli... Haberi Görüntüle

YARIŞMA İPTAL EDİLDİ

Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz YeniLig yarışmasını iptal ettiğimizi de bilginize sunarız.

Çalışmalarımıza hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading