Yandex Metrica

TOGG'dan heyecan veren paylaşım! İlk C-SUV gövdesi robotlarla üretildi

TOGG'dan heyecan veren paylaşım! İlk C-SUV gövdesi robotlarla üretildi

Son dakika haberi... Türkiye yerli ve milli elektrikli otomobille tanıştırmaya hazırlanan TOGG son paylaşımıyla yine heyecan uyandırdı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli arabasını üretecek TOGG fabrikasında hazırlıklar son sürat devam ediyor. 29 Ekim 2022 günü açılması planlanan fabrikada kritik bir aşama daha tamamlandı. 

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran TOGG şirketi, "Kilit bir aşama daha kusursuz bir şekilde tamamlandı" ifadesine yer verdi. 

Twitter'daki resmi hesaptan yapılan paylaşımda şirket, parça kontrol ve doğrulamaların ardından ilk C-SUV gövdesinin de robot hatlarında başarıyla üretildiğini açıkladı.  Paylaşılan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Deneme üretimine adım adım yaklaştığımız Gemlik Tesisimizdeki çalışmalarda kilit aşamalardan birini daha kusursuz şekilde tamamladık. Parça kontrol ve doğrulamaları ardından ilk C-SUV gövdesini robot hatlarımızda başarıyla ürettik."

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil TOGG'un fabrikasının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını belirtmiş, yerli otomobilin 2023’ün ilk üç ayında trafiğe çıkmış olacağını kaydetmişti. 

Dünyanın 'doğuştan elektrikli ilk arabası' olacak TOGG, Türkiye'nin yollardaki markası olarak otomotiv sektörüne yön verecek. 

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

İŞTE TOGG'UN SON PAYLAŞIMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading