Yandex Metrica

THY efsane projeyi yeniden hizmete aldı! Artık ücretsiz uçabileceksiniz

THY efsane projeyi yeniden hizmete aldı! Artık ücretsiz uçabileceksiniz

Türk Hava Yolları, bir süredir pandemi nedeniyle ara verdiği 'Touristanbul' projesini yeniden hayata geçirme kararı aldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:29

THY tarafından pandemi nedeniyle ara verilen proje olan 'Tourİstanbul' yen,iden hayata geçiriliyor.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

TURİSTLER İKİ UÇUŞ ARASINDA İSTANBUL'U TANIMA ŞANSI BULACAK

Proje kapsamında 6-24 saat aralığında bağlantı süresi olan yolcular iki uçuş arasında İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıma şansı buluyor. İstanbul Havalimanı’ndan Touristanbul aracı ile alınan yolcular, rehber eşliğinde İstanbul turu gerçekleştirip, ardından uçuşları için yeniden havalimanına getiriliyor.

Proje kapsamında uluslararası transit yolcular ücretsiz şehir turuyla İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıma şansı buluyor.

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

RUSLARDAN İLGİ BÜYÜK

6-24 saat aralığında bağlantı süresi olan yolcular iki uçuş arasında İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıma şansı buluyor. İstanbul Havalimanı’ndan Touristanbul aracı ile alınan yolcular, rehber eşliğinde İstanbul turu gerçekleştirip, ardından uçuşları için yeniden havalimanına getiriliyor.

Proje kapsamında uluslararası transit yolcular ücretsiz şehir turuyla İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıma şansı buluyor.

Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Haberi Görüntüle

YOLCU SAYISININ ARTMASI HEDEFLENİYOR

Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (Pazarlama ve Satış) Ahmet Olmuştur, İstanbul'un tarihi güzelliklerini göstermeyi hedeflediklerini ifade ederek şunları söyledi:

‘’Touristanbul projesiyle transfer yolcu sayısını artırmayı ve pazar payımıza ivme kazandırmayı amaçlıyoruz. Kovid-19 salgınının olumsuz etkisinden korunmak amacıyla 2020 yılında hizmetine ara verdiğimiz Touristanbul faaliyeti yeniden başladı. 2009 yılından bu yana toplam 349.738 misafirimizi İstanbul ile buluşturduk. Taşınan yolcu sayısıyla birlikte turlara katılan misafirlerimizin anket sayılarındaki artışı, ileriye yönelik motivasyonumuzu ve heyecanımızı korumamızda en büyük dayanak noktası olarak görüyoruz. Yıl sonuna kadar yaklaşık 60.000 misafirimizin Touristanbul ayrıcalığından yararlanacağını öngörüyoruz’’

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading