Yandex Metrica

THY'den çok konuşulacak uygulama! Yolcular için özel gün kartlarını satışa sundu

THY'den çok konuşulacak uygulama! Yolcular için özel gün kartlarını satışa sundu

Türk Hava Yolları yolcuları için hediye kart uygulamasını başlattığını duyurdu. Böylece özel günler için hazırlanmış uçuş kartları online kanallar üzerinden hediye edilebilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:05

Türk Hava Yolları Temmuz 2022 tarihinde başlattıkları yeni uygulamayı tanıttı. Uygulamaya göre, misafirler sevdiklerine yeni yıl, doğum günü, özel günler gibi 20 konsept ile hazılanmış uçuş kartlarını hediye edebilecek.

Devletten 300 bin lira destek! 230 bine müstakil ev alma fırsatı: Üstelik depreme dayanıklı Devletten 300 bin lira destek! 230 bine müstakil ev alma... Haberi Görüntüle

TÜRK HAVA YOLLARI HEDİYE KARTI

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama ve Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur yeni hediye kartlar ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Misafirlerimize, seyahatlerinin her aşamasında ayrıcalıklı bir deneyim sunmak için çalışıyor ve yeni uygulama modellerini hayata geçiriyoruz. Yeni uygulamamız sayesinde misafirlerimiz, Türk Hava Yolları Hediye Kart’ı alarak bir anlamda sevdiklerine dünyanın anahtarını hediye edebilecek. Bu projenin 129 ülkeden taşıdığımız milyonlarca yolcumuz tarafından memnuniyetle karşılanacağından eminiz.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Ankara-İzmir arası bakın kaç saate düşecek? Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Ankara-İzmir arası bakın kaç saate düşecek? Haberi Görüntüle

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Haberi Görüntüle

TAZMİNAT VE TELAFİ HEDİYE KART SEÇENEKLERİ DE OLACAK

Projenin ikinci fazında; kurumsal firmaların müşterilerine, çalışanlarına, iş ortaklarına teşvik veya ödül olarak verebilecekleri ve Türk Hava Yolları uçuşlarında kullanabilecek ön ödemeli bir kart olan Kurumsal Hediye Kart ile misafirlerin seyahatleri esnasında yaşadıkları aksaklıkların telafi edilebilmesi için kullanılacak Tazminat ve Telafi Hediye Kart seçenekleri de yolcular ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading