Yandex Metrica

T.C.’nizin sonu '0,2,4,6,8' ile bitiyorsa acil hesabınızı kontrol edin! 850 TL hesaplara yatırıldı

T.C.’nizin sonu '0,2,4,6,8' ile bitiyorsa acil hesabınızı kontrol edin! 850 TL hesaplara yatırıldı

Yüzbinlerce kişinin beklediği para ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yayımlandı. Bu açıklama-da para ödemelerinin yapıldığı hesapların kontrol edilmesi gerektiği ve unutulmaması gerektiği belirtildi. Söz konusu destek ödemeleri 6 Ocak’tan itibaren ödenmeye başladı ve 10 Ocak itibari ile tamamlandı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:39

Yüzbinlerce kişi tarafından beklenen para ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda para ödemelerinin yapıldığı hesapların kontrol edilmesi gerektiği ve unutulmaması gerektiği ifade eidldi. Söz konusu destek ödemeleri 6 Ocak’tan itibaren ödenmeye başladı ve 10 Ocak itibari ile tamamlandı. 

Buna göre ödemeler T.C. Kimlik Numarasının sonuna göre yapılırken en düşük 850 lira en fazla 2 bin 550 lira ödeme yapıldı.

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER YAPILDI

Ocak ayına ilişkin burs ve kredi ödemeleriyle ilgili bir duyuru yapılarak ödemelerin yapıldığı belirtildi. 

Söz konusu ödemelerin 10 Ocak itibari ile tamamlandığı belirtilen duyuruda kimlere ne kadar para ödemesinin yapıldığı da paylaşıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu destek ödemeleri hakkında önemli bir açıklama yaparak 6 Ocak itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını 6-10 Ocak tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

Kurbanlık fiyatları bu yıl cep yakıyor: 2024 Kurban fiyatları ne kadar? Kurbanlık fiyatları bu yıl cep yakıyor: 2024 Kurban fiyatları ne... Haberi Görüntüle

ŞUBAT AYINDA DA AYNI TARİHLERDE YATACAK

Bununla beraber TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar ise ödemelerini alabildi. Bu tarihler ise Şubat ayı için de geçerli olacak. Şubat ayında da bu tarihlerde en az 850 lira en fazla 2 bin 550 lira para ödemesi yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading