Yandex Metrica

TC numaranızın son hanesi 2-4-6-8 ise 11.000 TL hesabınıza yatacak!

TC numaranızın son hanesi 2-4-6-8 ise 11.000 TL hesabınıza yatacak!

TC kimlik numarasının son hanesinde 0-2-4-6-8 bulunan vatandaşlar, 11 bin TL tutarında ek ödeme alabiliyor. Haberin duyurulması sonrasında vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. 

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

TC kimlik numarasının son hanesinde 0-2-4-6-8 rakamları olanlar, 11.000 TL tutarında ek ödeme alabiliyor. Vatandaşları heyecanlandıran bu haber ile detaylar merak edildi. Kampanyayı duyanlar 11 bin TL' ye varan ödemeyi kimlik numaraları üzezrinden bankaları tarafından almaya başladı.

Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Haberi Görüntüle

11 BİN TL' YE KADAR EK ÖDEME

Bankalar bu kampanyayla, vatandaşların bütçesini rahatlatacak. Kampanya duyurusu başladıktan sonra detaylar araştırılmaya başlandı. Son dakika duyuruyla bildirilen bu kampayaya kimlik numarası üzerinden 11.000 TL' ye varan ek ödeme herhangi bir prosedür olmadan banka hesaplarına doğrudan iletilecek.

Bu kredi başvurusunda beklemeden işlemi gerçekleştirmek için bankayla doğrudan iletişime geçilebilir ve kredi hakkında bilgi alınabilir. Başvuru olması için müşteri hizmetlerine bağlanılmalıdır.

Vatandaşların, meraklı bir bekleyişe sahip olmalarına sebep olan bu hızlı krediyle, banka müşterilerinin risk profili olan kredi puanına detaylı bir biçimde inceleyecek ve müşterinin ne kadarlık limitli bir kredi alabileceklerine yönelik bilgi edinebileceklerdir.

Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Asgari ücrete zam yok ama... Çalışanlara müjde başka şekilde gelebilir Haberi Görüntüle

BAŞVURU BİR SMS KADAR YAKIN

Eğer bankanın uyguladığı banka müşteri koşullarına uygun olursanız, kısa bir zaman içinde banka hesabınıza belirlenen tutarlar aktarılacak ve uygun bir şekilde nakit ihtiyaçlarınızı karşılamış olacaksınız. Akbank' ın hayata geçirdiği bu kampanya, Yapı Kredi ve DenizBank aracılığı ile de vatandaşlara özel olarak iletildi. Akbank üzerinden SMS ile başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşlar KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj yollayabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading