Yandex Metrica

TC kimlik sonu 0-2-4-6-8 ile biten ev hanımları! E-devlet üzerinden ev hanımlarına yardım desteği başladı

TC kimlik sonu 0-2-4-6-8 ile biten ev hanımları!  E-devlet üzerinden ev hanımlarına yardım desteği başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, destek ödemelerine devam ediyor. PTT aracılığıyla ev hanımları için bir ödeme başlatıldı. Ev hanımlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik destek ödemesi yapılacak. PTT tarafından yapılacak ödemeler, iki ayda bir hesaplara yatırılacak. İşte detaylar...

Ekonomi

26.03.2024, 18:54

T.C kimlik numarasının son hanesi 0-2-4-6-8 ile biten ev hanımları için PTT tarafından gönülleri fetheden bir ödeme başlatıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen bu destek ödemeleri, ev hanımlarının ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. 

PTT tarafından yapılacak ödemeler, iki ayda bir hesaplara yatırılacak. Ev hanımlarına yönelik destek ödemesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen şartlara göre gerçekleştirilecek. 

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ev hanımları bu destek ödemesi sayesinde ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilecek. Özellikle eşi vefat etmiş olan kadınlar için sosyal yardımlar yapılacak. Başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading