Yandex Metrica

TC kimlik numarasına göre ödemeler başladı: 10 bin TL nakit destek ödemesi! Başvuru süreci ve detaylar

TC kimlik numarasına göre ödemeler başladı: 10 bin TL nakit destek ödemesi! Başvuru süreci ve detaylar

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunduğu kredi kampanyalarını araştırıyor. Kuveyt Türk başlattığı bu yeni kampanya ile başvuranlara 10 bin TL nakit desteği yapacağını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Kuveyt Türk Bankası acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu. 31 Mayıs tarihinde son bulacak olan başvurular için son günlerin kaldığını açıklayan banka başvuran vatandaşlara 10 bin TL ödeme yapacak. 

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi Haberi Görüntüle

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

10 BİN TL DESTEK

Kampanyaya sadece bir kez katılım hakkının bulunduğunu açıklayan banka 10 bin TL ödemeden faydalanmak isteyen vatandaşların İhtiyaç Kart başvurusu yapmaları gerektiğini açıkladı. 2 ay ertemeli ve 6 ay vadeli olarak müşterilere sunulacak olan bu İhtiyaç kartta belirlediğiniz taksit sayısına göre vade farkı ile taksitlendirilir. 2 ay kullanımı olan bu ihtiyaç kartta kullanım süresi dolduktan sonra bir banka kartına dönüşür ve kendiniz para çekip yatırarak kullanıma devam edebilirsiniz.

İhtiyaç kart ile yaptığınız harcamalar kendiliğinden taksitlendirilerek sizlere ödemede kolaylık sağlamış oluyor. İhtiyaç kart ile yapacağınız teknolojik ürünlerde de taksitlendirme yapılır ancak 12 bin TL üzerindeki telefon alışverişlerinde kullanılamaz. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading