Yandex Metrica
SON DAKİKA
TBMM'DEN GEÇTİ: Tüm emeklilere 50 bin ödeme yapılacak! Nakit ödeme fırsatı için detaylar… Borç kapatma için kredi de verilecek

TBMM'DEN GEÇTİ: Tüm emeklilere 50 bin ödeme yapılacak! Nakit ödeme fırsatı için detaylar… Borç kapatma için kredi de verilecek

Yeni emeklilik reformu ile emekli olmak isteyen milyonlarca vatandaş emeklilik hayaline kavuşacak. Devlet bankaları tarafından emeklilere 50 bin TL kredi sağlanacağı duyuruldu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

EYT düzenlemesi ile emeklilik hayaline kavuşan milyonlarca vatandaş için bir güzel haberde devlet bankalarından geldi. Borcu olan ve bu borçlarını tek çatı altında toplamak isteyen vatandaşlarra Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından kredi verileceği duyuruldu.

A101'de DEV İNDİRİM! 18 Mart A101 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!... Haberi Görüntüle

Çalışanlara yıllık izin ücreti müjdesi: Yargıtay başvurdu Anayasa Mahkemesi iptal... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE 50 BİN TL

TBMM tarafından emekli vatandaşların yüzünü güldirecek bir onay daha verildi. Devlet son dönemlerde emeklilik sistemi ile ilgili bir çok değişikliğe gitmesi ve EYT düzenlemesi ile milyonlarca vatandaşarın emekli olmasını sağlamıştı. Emeklilere bir güzel haber daha veren devlet borcu bulunan emeklilere borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. 50 bin TL olarak belirlenen bu kredi ile vatandaşlar farklı bankalara olan borçlarını kapatarak kolay ödeme seçeneği ile tek çatı altında toplamış olacak.

Devlet tarafından binlerce emekliye verilecek olan 50 bin TL kredi ödeme kolaylığı ile de vatandaşlara büyük bir avantaj sağlıyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından verilecek olan bu kredi ile emekliler borçlarını tek çatı altından toplamış olacak. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading