Yandex Metrica

Tatile gidecekler dikkat! Fiyatlar rekora koşuyor! 3 yıldızlı otelin gecelik konaklama ücreti bakın ne kadar

Tatile gidecekler dikkat! Fiyatlar rekora koşuyor! 3 yıldızlı otelin gecelik konaklama ücreti bakın ne kadar

Yazın gelmesi, okulların kapanması ve Kurban Bayramı'na sayılı günler kala otellerde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki tesislerde otel fiyatlarının 3 yıldızlılarda 800 TL, 4 yıldızlılarda 1400 TL, 5 yıldızlılarda 2 bin TL'den başladığını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:28

Bu yıl 9 Temmuz’a denk gelen 4 günlük Kurban Bayramı Tatili’nin uzatılıp uzatılmayacağının, üç haftalık aranın ardından bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı’nın ardından duyurulması bekleniyor.

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI TATİLİ'NİN UZATILIP UZATILMAYACAĞI MERAK KONUSU

Bu sene 9-10-11-12 Temmuz’da kutlanacak Kurban Bayramı’nın son iki günü pazartesi ve salı gününe denk geliyor. Resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü de cuma gününe denk geldiği için milyonlarca kamu çalışanının 13-14 Temmuz’da idari izinli sayılıp sayılmayacağı henüz netleşmedi ama tatil planları büyük ölçüde yapıldı.

Ekonomide döviz baskısı azalıyor! Uzmanlar net konuştu: Güçlü TL dönemi başlıyor! Ekonomide döviz baskısı azalıyor! Uzmanlar net konuştu: Güçlü TL dönemi... Haberi Görüntüle

EGE VE AKDENİZ'DE FİYATLAR ARTTI

Okulların tatile girmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte iç turizmde fiyatlar yüksek seyretmeye devam etti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki tesislerde fiyatların 3 yıldızlılarda 800 TL, 4 yıldızlılarda 1400 TL, 5 yıldızlılarda 2 bin TL ve villalarda 15 bin TL’den başladığını söyledi.

Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı, kapalı mı, işlem yapılır mı? Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı,... Haberi Görüntüle

1 HAFTALIK VİLLA KİRALAMA ORTALAMA 15 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Kurban Bayramı için vatandaşın bütçelerine göre farklı tatil planlamaları yaptığını da açıklayan Bağlıkaya şunları söyledi:

“Ege ve Akdeniz kıyısındaki tesislerde konaklama tercih edenler için 3 yıldızlı otellerde gecelik oda fiyatı 800 TL, 4 yıldızlı otellerde 1400 TL, 5 yıldızlı otellerde ise 2 bin TL seviyelerinden başlıyor. Bu fiyatlar, tesisin niteliğine ve hizmet kalitesine göre daha yüksek seviyelere çıkıyor. Bayram döneminde 1 haftalık villa kiralama fiyatları da ortalama 15 bin TL’den başlıyor. Bununla birlikte bayram döneminde çadır, kamp-karavan tatili, butik otel, yat turları ve günübirlik turlar da ilgi görüyor.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading