Yandex Metrica

Sitede Ara

Tatil planı yapanlara müjde! O tarihten itibaren devasa indirim olacak

Tatil planı yapanlara müjde! O tarihten itibaren devasa indirim olacak

Tatil fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası vatandaşlar ya planını erteledi ya da tamamen iptal etti. Yerli turist için en uygun tatil zamanını açıklayan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, 'Bizim yerli tatil reaksiyonumuz okul tatilleri ile alakalıdır. Okullar açılınca yerli turiste daha uygun fiyatlar olacaktır.' diye konuştu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:39

Yükselen tatil fiyatları vatandaşları tatillerini ertelemeye iterken TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, vatandaşlara en ucuz tatil yapabilecekleri zamanı açıkladı. 

Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha iyi günleriniz! Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha... Haberi Görüntüle

TEMMUZ-AĞUSTOS DÖNEMİNDE İNDİRİM BEKLENMİYOR

Döviz getirisinin kişi başına yüksek göründüğünü belirten Turgut, “Dikkatli ölçülmesi gerekir. Geçen seneden biraz daha iyi. Şu anda 1 dolar bile önemlidir. Biz zaten yurt dışı kontratları bir sene öncesinde bir sene sonrasına döviz bazlı yaptığımız için çok değişiklik olmaz. Turizmdeki bir takım olumsuzluklar esnasında indirimler yapılır. Temmuz-Ağustos dönemi bu indirimlere çok az ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor. İndirimli turizm gündemde olan bir konu değil” sözlerine yer verdi.

Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam... Haberi Görüntüle

EYLÜL VE EKİM AYLARINDA FİYATLAR DAHA UCUZ OLACAK 

Yerli vatandaşın ne zaman indirimli tatil yapabileceği sorusuna da cevap veren Turgut, “Bizim yerli tatil reaksiyonumuz okul tatilleri ile alakalıdır. Okullar açılınca yerli turiste daha uygun fiyatlar olacaktır. Eylül ve Ekim fiyatları daha uygun olacak. Antalya’da 12 ay turizm yapılıyor. Gelmek isteyen Kasım, Aralık, Ocak, Şubat gibi de tatil yapabilir. Covid sureci ile ilgili olarak da tatil alışkanlıklar da değişiklik oldu. Daha çok köy gibi yerleri de tercih ediyorlar” açıklamasını yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading