Yandex Metrica
Tarım Kredi market şov yaptı! 5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim! Son gün 31 Mayıs...

Tarım Kredi market şov yaptı! 5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim! Son gün 31 Mayıs...

Mutfakların temel ihtiyacı ayçiçek yağında yaşanılan zamlı süreç, vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Marketlerde yaşanan peş peşe zamların ardından ayçiçek yağına büyük indirim o marketten geldi. 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:54

Ayçiçek yağına büyük indirim bu kez Tarım Kredi'den geldi. Tarım Kredi Market, 5 litre TMO ayçiçek yağında dev indirim yaptı. 

Ayçiçek yağı en çok zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi. Ayçiçek yağına art arda gelen zamlar yüzünden birçok vatandaş geçim sıkıntısı ile karşı karşıya kaldı. Fiyatlarda yaşanılan zamlı süreç sonrasında Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağında büyük bir indirim gerçekleştirdiğini duyurdu. İndirimden yararlanmak isteyenler Tarım Kredi Market'e akın etmeye başladı.

26 Mart Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin (BTC) yükselmeye devam eder... Haberi Görüntüle

FİYATLAR GİBİ GÖRDÜ

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen ciddi zamlardan sonra Tarım Kredi Market 5 litre TMO ayçiçek yağı fiyatının satışını 135 TL'ye düşürdüğünü açıkladı .Tarım Kredi Market'in 5 litre ayçiçek yağı indiriminden yararlanabilmek için son tarih 31 Mayıs. 31 Mayıs'a kadar TMO 5 litre ayçiçek yağı 135 TL'den raflarda olacak. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading