Yandex Metrica
SON DAKİKA
TAM 20.000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ: 4A 4B 4C ve EYT'li emeklisine müjde! Ay sonuna kadar hesaplarda…

TAM 20.000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ: 4A 4B 4C ve EYT'li emeklisine müjde! Ay sonuna kadar hesaplarda…

Bankalar yaptıkları kampanyalar ile emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Emekli maaşı alan 4A 4B 4C ve EYT emeklisi vatandaşlar için yeni ödeme imkanlarına dair flaş bir açıklamada bulunuldu. Haziran ayı içerisinde emeklilere flaş açıklamalar gelecek.  Emekliye verilecek banka promosyonu miktarı 20.000 TL'ye kadar çıkacak. Kurban Bayramı öncesinde maaş promosyonu ödemeleri hesaplarda olacak. 

Ekonomi

05.02.2024, 02:10

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi için peş peşe kampanyalar geliyor. Bankalar yaptıkları kampanyalar ile emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Emekli maaşı alan 4A 4B 4C ve EYT emeklisi vatandaşlar için yeni ödeme imkanlarına dair flaş bir açıklamada bulunuldu. Haziran ayı içerisinde emeklilere flaş açıklamar gelecek.  Emekliye verilecek banka promosyonu miktarı 20.000 TL'ye kadar çıkacak. Kurban Bayramı öncesinde maaş promosyonu ödemeleri hesaplarda olacak. 

HAZİRAN AYINDA EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Bankalardan emekliye promosyon fırsatları devam ediyor. Mayıs ayının son gününde Haziran ayı promosyon ücretleri de açıklanmaya başlandı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yepyeni kampanyalar bankalar tarafından peş peşe duyuruldu. Haziran ayında 4A 4B 4C emeklisi ve EYT emeklisine 20.000 TL'yi bulan promosyon ödemesi sağlanacak.

Hem kamu bankaları Hem de özel bankalar emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya başladı. Nakit promosyon fırsatını elde etmek isteyen emekliler için Sabahın erken saatlerinden itibaren bankalardan peş peşe açıklamalar yapıldı. emekliler bu kararı çok sevinecek Çünkü rekor promosyon geliyor. Emekli maaşına göre yapılacak olan ödemeler bu defa 20.000 TL'ye kadar yükselecek. bankaların yeni promosyon kararında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zam açıklamalarının da etkisi var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading