Yandex Metrica

Talep patlaması yaşandı! Türkiye'ye yatırım yapmak istiyorlar

Talep patlaması yaşandı! Türkiye'ye yatırım yapmak istiyorlar

Türk ve Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, 16. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden binlerce yatırımcı bir araya gelecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:36

16. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi çatısı altında, 7. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı, İşbirliği Organizasyonu ve 4.Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı, İşbirliği Organizasyonu 26-27 Ocak tarihlerinden düzenlenecek. 

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE CİDDİ BİR İLGİ VAR 

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, Arap ülkelerinin Türkiye'ye ilgi duyduğunu ve ciddi anlamda bir yatırım olacağını ifade etti. 

Ekonomide dengeli büyüme meyvesini verdi: Küresel ihracatta tarihi zirve! Ekonomide dengeli büyüme meyvesini verdi: Küresel ihracatta tarihi zirve! Haberi Görüntüle

TÜRAP 15 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYOR

Attar, TÜRAP olarak 15 yıldır faaliyet gösterdiklerini, Türkiye'ye yatırım yapılması için Arap ülkeleriyle sık sık görüştüklerini ifade etti. 

Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Kredi kartının asgarisini ödeyenler dikkat! 18 Nisan'da duyuruldu Haberi Görüntüle

'ARAPLAR GAYRİMENKULLE ÇOK İLGİLİLER'

Araplardan yatırım için ciddi bir talep olduğunu kaybededen Attar, "Herkesten olumlu dönüşler alıyoruz. Türkiye'de gelmek ve yatırım yapmak istiyorlar. Özellikle gayrimenkulle çok ilgililer" diye konuştu. 

Bu yıl yapılacak fuarın Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne can suyu olacağını belirten Attar, TÜRAP olarak sadece gayrimenkul değil, yapı, inşaat ve sanayi yatırımları yaptıklarını da bildirdi. 

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Haberi Görüntüle

KARADENİZ YATIRIMLARIN İLGİ ODAĞI 

Türkiye'nin iyi bir yatırım ülkesi olduğunu ifade eden Attar, "Özellikle Karadeniz'de yatırım yapmak istiyorlar. Bizim bu çalışmalarımız sayesinde yatırımların Türkiye geneline yayılacağını ve Türkiye'nin pek çok şehrinde ekonomik gelişime katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading