Yandex Metrica

Sürücülerin dikkatine! Petrol fiyatlarında sert düşüş: Salı günü benzin ve mazot fiyatlarına indirim olacak mı?

Sürücülerin dikkatine! Petrol fiyatlarında sert düşüş:  Salı günü benzin ve mazot fiyatlarına indirim olacak mı?

Petrol fiyatlarındaki sert düşüş ardından gözler 30 lirayı aşan motorin ve benzine indirim gelip gelmeyeceğine çevrildi. Sektör temsilcilerinden konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. Petroldeki düşüşün henüz uluslararası benzin ve motorin fiyatlarına yeterince yansımadığı, bugün fiyatlarda bir değişim beklenmediği, petrolde tekrar yükseliş olmaması durumunda salı gecesi benzinde indirim olabileceği kaydedildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:26

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

SALI GÜNÜ BENZİNE İNDİRİM GELEBİLİR

Benzin ve motorin indirimi bekleyen araç sahipleri gelen açıklamaları merakla takip ederken akaryakıt sektörü temsilcilerinden alınan bilgiye göre, petroldeki düşüşün henüz uluslararası benzin ve motorin fiyatlarına yeterince yansımadığını, bugün fiyatlarda bir değişim beklenmediğini, petrol fiyatlarında tekrar yükseliş olmaması durumunda salı gecesi benzinde indirim olabileceğini iletti.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

NUREDDİN NEBATİ’DEN AKARYAKIT FİYATLARI AÇIKLAMASI

Benzin ve motorin fiyatına gelen zamlar ekonomi yönetiminin de gündemindeki yerini koruyor. Akaryakıt fiyatları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra bir açıklama da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Nebati, "Girdi maliyetlerindeki bu artışlar ülkemizde de fiyatları etkiliyor. Büyük ölçüde beklentilerden kaynaklanan fiyat artışlarının vatandaşlarımıza asgari düzeyde yansıması için azami bir gayret gösteriyor ve gerekli adımları atmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading