Yandex Metrica
SON DAKİKA
SSK, Bağkur, Emekli Sandığına yüzde 45 zam! 7500 lira + 8500 lira… 4 aylık enflasyon rakamına göre maaşlar uçuşa geçecek

SSK, Bağkur, Emekli Sandığına yüzde 45 zam! 7500 lira + 8500 lira… 4 aylık enflasyon rakamına göre maaşlar uçuşa geçecek

SSK, Bağkur, Emekli Sandığından emekli olan vatandaşlar emekli maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili araştırma yapıyor. Peki emekli maaşları Temmuz ayında ne kadar olacak?

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Türkiye'de yaşayan milyonlarca emekli vatandaş maaşlara gelecek zam için araştırmalarını sürdürüyor. Emekli vatandaş için yeni veriler gelmeye devam ediyor. Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonucunda oranlar güncellenmeye devam ediyor. Diğer yandan TÜİK tarafından açıklanan rakamlar neticesinde emekli maaş zammına yönelik hesaplamalar hız kesmeden devam ediyor. "Emekli Temmuz maaş zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı belli oldu mu?" sorularının cevapları merak ediliyor. Peki, emekli maaşları ne kadar olacak? 

Parası olan şimdiden alsın! Araç sahipleri bu tarihten önce depolarınızı... Haberi Görüntüle

EMEKLİ VE MEMUR 4 AYLIK ZAM ORANI BELLİ OLDU

Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları merakla beklenirken Nisan ayı enflasyon rakamları ile beraber 4 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zam oranı belli oldu. Buna göre, 4 aylık enflasyon oranı Yüzde 15,22 olarak hesaplandı. Emekli maaşlarının belirlenmesi için 2 aylık daha enflasyon verisi bekleniyor. 

Çikolata sevenler yandı! Eti sevilen çikolatalarına zam yaptı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

ENFLASYON ORANINDA ZAM

SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına enflasyon oranında zam yapılacak. SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıkları temmuz ayında ocak- haziran dönemindeki enflasyon oranında artırılacak.

2024 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Ramazan Bayramı'nda Osmangazi... Haberi Görüntüle

6 AYLIK ENFLASYON ORANI TAHMİNİ NE OLACAK?

6 aylık enflasyon oranı, Mayıs ve Haziran ayı rakamlarının açıklanmasının ardından belli olacak. Öte yandan Merkez Bankası'nın Nisan ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre 6 aylık enflasyonun yüzde 21,13 olacağı tahmin ediliyor.

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

EMEKLİ TEMMUZ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Tahmini olarak hesaplanan 6 aylık enflasyon rakamları baz alındığında emekli zam oranının refah payı ile birlikte yüzde 30 veya 35 olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading