Yandex Metrica

Spotçular üzgün! Ev dizecekler oraya akın ediyor: Beyaz eşyalar yarı fiyatına satılıyor

Spotçular üzgün! Ev dizecekler oraya akın ediyor: Beyaz eşyalar yarı fiyatına satılıyor

Dolar kurunda yaşanan artışlar eşya fiyatlarına da yansıyor. Vatandaşların bir kısmı ucuz eşya bulabilmek adına spotçuları değil artık ikinci el eşya dükkanlarını tercih ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın gibi ev eşyalarının fiyatları son dönemde büyük ölçüde arttı. 

Zamlarla birlikte vatandaşlar spotçulara gidiyor ancak orada da umduklarını bulamıyor.

Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024 benzin, motorin ve LPG fiyayları... Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

'SPOTÇULARA YÖNELİYOR ANCAK BURADA DA ÇOK PAHALI'

Cumhuriyet'ten Rengin Temoçin'in haberine göre, spotçular ortaya çıkan tabloyu anlattı. Spotçu Serhat Karabulut son dönemde satışları değerlendirdi.

Karabulut, “İnsanlar fiyat artışından dolayı, mağazalar, alışveriş merkezleri yerine spotçulara yöneliyor. Biz de Türkiye ekonomisinin içinde bulunan ve ticaret yapan insanlar olduğumuz için fiyat artışından dolayı etkileniyoruz. İnsanlar artık en ucuz ürün alırken bile zorlanıyor” dedi. Karabulut hammaddeden dolayı fiyat artışının olduğunu vurgulayarak “Beyaz eşya ürünlerinin hammaddesi dolara bağlı. Kurdaki artıştan birinci derecede etkileniyoruz. En ucuz üründen, en pahalısına kadar para konusunda bir sıkıntı mevcut” ifadelerini kullandı.

SGK'dan ek ödeme alma fırsatını kaçırmayın: 8240 TL sosyal yardım ödemesi başvuruları başladı SGK'dan ek ödeme alma fırsatını kaçırmayın: 8240 TL sosyal yardım... Haberi Görüntüle

İKİNCİ EL TERCİH EDİLİYOR

Enaftan biri ise vatandaşların ikinci el ürünleri de spotçular yerine tercih ettiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading