Yandex Metrica

Son dakika: Yükseliş beklerken düşüş geldi! Borsa için alım fırsatı mı?

Son dakika: Yükseliş beklerken düşüş geldi! Borsa için alım fırsatı mı?

Son dakika borsa haberleri... Borsa İstanbul'da Türkiye'nin en değerli 100 şirketinin ortalama işlem fiyatını baz alan BIST 100 endeksi haftayı düşüşle kapattı ve sadece bugün yüzde 0,75'lik değer kaybıyla puanını 5 bin 191,83'e taşıdı. Peki, borsadaki bu düşüş alım fırsatı mı? 

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Son dakika borsa haberleri... Borsa İstanbul'da Türkiye'de işlem gören 100 şirketin değer ortalamasını baz alarak oluşturulan ve hisse senedi yatırımında takip edilen verilerden biri olan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı düşüşle kapattı ve bir önceki kapanış seansına nazaran 39,19 puan azalış kaydetti. 

Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Haberi Görüntüle

BORSA İSTANBUL DÜŞEN VE YÜKSELEN HİSSELER NELER?

Borsa İstanbul'da günün en çok değer kaybedeni yüzde 4,77'lik düşüşle madencilik endeksi olurken, bankacılık endeksi yüzde 2,82, holding endeksi ise yüzde 0,38'lik düşüş yaşadı. Bugün tek kazandıran sektör endeksi kimya, petrol, plastik oldu. Bu sektörler günü yüzde 1,69'luk değer kazancıyla tamamladı. 

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

FED'İN FAİZ KARARI PİYASALARDA ETKİLİ OLACAK

Piyasalar, yön arayışı için Fed'in gelecek hafta vereceği faiz kararına kilitlenmiş durumda. Fed'in faiz artırımlarını yavaşlatacağı sinyali vermesi piyasalarda resesyon endişelerinin kaybolmasının da etkisiyle canlanmaya sebep olabilir.

Ekonomistler, BIST 100 yatırımlarının düşüşlerde alım fırsatı çıkartabileceği yönünde uyarılarını yineliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading