Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Yatırımcılar resmen akın etti! Borsada çifte rekor birden! Bankacılık sektörü başı çekiyor

Son dakika: Yatırımcılar resmen akın etti! Borsada çifte rekor birden! Bankacılık sektörü başı çekiyor

Son dakika haberleri... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 6,08 kazançla 3.847,62 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 3.854,13 puana taşıdı.

Ekonomi

19.03.2024, 20:19

Son dakika haberleri... BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 220,65 puan artarken, toplam işlem hacmi 94,1 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

EYT'siz kısmi emeklilik mümkün mü? 3615 ve 5480 gün sayısı... Haberi Görüntüle

EN FAZLA BANKACILIK SEKTÖRÜ KAZANDIRDI

Bankacılık endeksi yüzde 9,91, holding endeksi yüzde 6,42 değer kazandı. Tüm sektör endeksleri yükselirken, en fazla kazandıran yüzde bankacılık oldu.

Analistler, İngiltere'nin yeni Maliye Bakanı Jeremy Hunt'ın gelir vergisi kesintisi planının süresiz olarak kaldırılacağını belirtmesiyle birlikte Avrupa başta olmak üzere küresel piyasalarda pozitif bir seyir izlendiğini belirtti.

Seçimden sonra altın fiyatları ne olur? Kuyumcular Odası Başkanından dikkat... Haberi Görüntüle

ENFLASYON VE RESESYON KAYGILARI

Enflasyon beklentilerindeki yükseliş ve resesyon kaygıların küresel piyasalardaki etkilerinin izlendiğini ifade eden analistler, merkez bankaları yetkililerinin açıklamaları ve jeopolitik gerilimlere ilişkin haber akışının yakından izlendiğini aktardı.

Yarın veri gündeminde yurt içinde konut fiyat endeksi ve uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise ABD'de sanayi üretimi ve Almanya'da Zew endekslerinin öne çıkacağını dile getiren analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 3.700 puanın destek, 3.870 seviyesinin direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading