Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Ünlü ekonomistten döviz ve altın yatırımcısına çağrı! Bunu alan kazanır

Son dakika: Ünlü ekonomistten döviz ve altın yatırımcısına çağrı! Bunu alan kazanır

Altın ve dolar konusunda yaptığı açıklamalarda gündem olan ekonomist Mert Başaran, 'Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?' sorusunun cevabını yanıtlayarak dolar, altın ve dövize yatırım yapmayı planlayan vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:57

Altın konusunda yaptığı tahminler ile ekonomi gündeminde ses getiren Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran yatırım araçları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Kişisel Youtube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Mert Başaran, altın, konut ve tarla fiyatlarını değerlendirdi.

Dar gelirli ailelere devletten destek! Faturanızla hemen başvurun: 4 kişilik... Haberi Görüntüle

TARLA DAHA FAZLA KAZANDIRIYOR 

Mert Başaran, dolar ve eurodan uzak durulması gerektiğini anlatan Başaran, altın ve gümüşe kıyasla konut ile tarlanın çok para kazandırdığını belirtti.

TOGG ona rakip olarak çıkmıştı: TOGG piyasaya çıkınca iflas etmeye... Haberi Görüntüle

ALTIN ŞU AN ÇOK UCUZ 

Mert Başaran yaptığı açıklamanın bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: 

Şu an altın hala ucuz gözüküyor. Ons bazında hala ucuz. Dolar çok arttığı için altın ons bazında çok ucuz. Alıp kenara koyulabilir. Gümüş çok ucuz, alıp köşeye atabilirsiniz. Dolar ve euro’ya para yatırarak para kazanamazsınız. Bunlara bağlı artan yatırım araçlarına paranızı yatırın. Konut fiyatları arttı. Aralık ve Ocak aylarında konut fiyatlarında bir durgunluk olabilir. Fırsat yerler çıkabilir. Mutlaka yatırım için alacaksanız, küçük evler alın. 1+0 tarzı evler bakın. Çok kazandırıyor. Mesela 1+0 ev mi alınır, kötü şeyler yapılıyor oralarda’ deniyor. Kardeşim sizde bu kişilere evlerinizi vermeyin. En iyi kirayı bu evler getiriyor. Dolayısıyla ben daima küçük evciyim. Param olduğunda bunu yaparım. Tarlaya yatırım yapılabilir. Erzurum, Gaziantep, Elazığ gibi yerlerin konut imarları yanlarında tarla alabilir. Tarla alırken konum çok önemlidir. Araştırılması lazım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading