Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Ünlü ekonomistten altını olanlara son çağrı! 'Çarşamba gününden önce...'

Son dakika: Ünlü ekonomistten altını olanlara son çağrı! 'Çarşamba gününden önce...'

Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket devam ederken İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Ramazan Kurtoğlu yatırımcılara uyarıda bulunarak altın hakkındaki kritik tahminlerini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket devam ederken gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altınında yukarı yönlü değişimler yaşanıyor. 

Altın ve dolar yatırımcılarını bu hafta çok önemli 2 gelişme bekliyor. Küresel pay piyasalarında gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankası Fed’in toplantı tutanaklarına, yurt içinde ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararına çevrildi.

Piyasalarda seçim haftası! İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı: Fiyatlar sil... Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA GÜNKÜ TOPLANTI PİYASAYA YÖN VERECEK

ABD'de pay piyasaları bu hafta pozitif bir seyir izlerken, gelecek hafta gözler yoğun makroekonomik veri takviminde verilerdeki enflasyon ve resesyona ilişkin işaretlere çevrildi. Fed yetkililerinin gelecek hafta yapacakları sözle yönlendirmelerinin de piyasaların yönü üzerinde etkili olması beklenirken, Çarşamba günü Fed'in toplantı tutanakları da yatırımcıların odağında olacak.

Emekli ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih netleşti! SSK ve Bağ-Kur emeklileri... Haberi Görüntüle

AŞAĞI YÖNLÜ BASKI TEKRAR BAŞLAYABİLİR 

Uzmanlara göre altının ons fiyat 1800 doların üzerinde kalıcılığı yakalayamazsa fiyatlara üzerinde aşağı yönlü baskının yeniden gündeme geleceği ifade edildi. ANZ Bank analistleri altın fiyatlarının bu durum karşısında 1.700 dolara düşme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

2024 FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Mart ayı ABD... Haberi Görüntüle

KISA VADELİ TREND MASALLARINI DİKKATE ALMAYIN 

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Altın ile alakalı zırt-pırt kısa vadeli trend masallarını dikkate almayınız. Fiziki altınlarınızı satmayınız. 2023/2030 altının”altın çağı”olacak. Gelecek tasarımında imkanlar ölçüsünde “Altın-Gıda-Su”üçlüsünü ıskalamayınız. Yeni bir Dünya kurgulanıyor hemde her nevi üçkağıt dahil" diye konuştu. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading