Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Ucuza araba almak isteyenler için hükümet hareket geçti! Piyasa fiyatının altında satılıyor

Son dakika: Ucuza araba almak isteyenler için hükümet hareket geçti! Piyasa fiyatının altında satılıyor

Ucuza araba almak isteyen vatandaşların imdadına devlet yetişti. Ticaret Bakanlığı tarafından açılan araç satış sayfasından piyasa fiyatlarının çok altında ikinci el otomobiller satılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ucuza araç almak isteyen vatandaşlar için harekete geçildiği bildirildi. Bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı ikinci el araçlar için piyasa araştırması yapmaya devam ediyor. 

Diğer yandan Ticaret Bakanlığı tarafından açılan ilanlarda ikinci el araçlar piyasa fiyatının çok altında satışa sunuluyor. 

Ticaret Bakanlığı e-İhale sayfası üzerinden ikinci el araba satış ilanları yayınlıyor. Bakanlık tarafından yayınlanan araç satış listesinde, pek çok aracın uygun fiyatlardan satışa sunulduğu görüldü. Söz konusu ihalelere 18 yaşını doldurmuş olan vatandaşlar katılım sağlayabiliyorlar. Vatandaşların aynı zamanda ihalelere teklif vermesi için teminat tutarını yatırması gerekiyor.

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Prim gün sayısı şartı 9000 günden... Haberi Görüntüle

TEMİNAT NEREYE YATIRILIR 

Teminatlar Halkbankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankaları gişelerinden veya ilgili bankaların internet bankacılığı uygulamalarından “tasfiye eihale” kurumsal tahsilat işlemleri menüsünden yatırılabiliyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading