Yandex Metrica

Son dakika: Türkiye'yi sevince boğan haber! Asgari ücrette son rakam belli oldu

Son dakika: Türkiye'yi sevince boğan haber! Asgari ücrette son rakam belli oldu

Asgari ücret ile ilgili son gelişmeleri milyonlarca çalışan takip ederken yeni tahminler açıklamaya başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar'dan da heyecanlandıran bir tahmin geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Milyonlarca asgari ücretli çalışan asgari ücretle ilgili çalışmaları merakla takip ediyor. 7500 TL ve 8500 TL tahminleri üzerinde yoğunlaşılırken Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar, milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada 'İlk benden duyacaksınız' diyerek beklentisini açıkladı. 

Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o detay dikkat çekti! Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o... Haberi Görüntüle

'HÜKÜMET ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK'

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar, tv100 canlı yayınında 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Konar, "İlk benden duyacaksınız" diyerek "Ben asgari ücretin Ocak ayı itibarıyla 10 bin liraya sabitleneceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ersin Konar, hükümetin taşın altına elini koyacağını ve işverene büyük oranda destek getireceğini tahmin ettiğini ifade etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading