Yandex Metrica

Son dakika: Toplu ulaşım kullananlar dikkat! Yeni kartı çıkarmayanlar faydalanamayacak

Son dakika: Toplu ulaşım kullananlar dikkat! Yeni kartı çıkarmayanlar faydalanamayacak

İstanbulkart sahipleri resmi tatillerde ve bayramlarda toplu taşımayı ücretsiz kullanırken İBB'nin yeni aldığı kararla birlikte kartların kişiselleştirilmesi gerekiyor. Akbil kişiselleştirme işlemi yapmayan vatandaşlar bayramlarda toplu taşımayı ücretsiz kullanamayacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Daha önce, İstanbulkart sahibi olan vatandaşların tamamı toplu taşımayı ücretsiz kullanabiliyordu. Ancak yeni kararla birlikte sadece kartını kişiselleştiren vatandaşlar ücretsiz toplu taşıma avantajından faydalanacak.

Söz konusu karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz ulaşımdan faydalanmak için İstanbulkart'ını kişiselleştirmeyi unutma. Resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkı başta olmak üzere birçok olanak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ta." ifadesiyle duyuruldu.

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

İSTANBULKART AKBİL KİŞİSELLEŞTİRME İŞLEMİ

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi, 

>https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ adresi üzerinden yapılabiliyor.

İstanbulkart’ınızı kişiselleştirmek linkte açılan bilgileri doldurarak Kaydet butonuna tıklamanız gerekiyor.

Girilmesi gereken bilgiler arasında T.C. Kimlik Numarası, ad, soyad, doğum tarihi ve kart numarası da bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading