Yandex Metrica

Son dakika: TOKİ'den 84 milyona çağrı! Ziraat Bankası ve Hlakbank... 

Son dakika: TOKİ'den 84 milyona çağrı! Ziraat Bankası ve Hlakbank... 

TOKİ, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. TOKİ, açıklamasında vatandaşları sahte sosyal medya hesapları ve iletişim bilgileriyle dolandırıcılık yapanlara karşı uyardı.

Ekonomi

17.03.2024, 00:25

TOKİ, sahte banka hesapları açarak ve sosyal medyada sahte profiller oluşturarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşlara yeni bir uyarıda bulundu.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, TOKİ'nin ismi ve logosu kullanılarak sahte sosyal medya hesapları ve iletişim numaraları aracılığıyla dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu belirtildi.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

BU DETAYLARA DİKKAT

"İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu gibi işlemlerinin tamamı Halkbankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığı ile yapılmakta, başka bir banka şubesi veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için idaremizin internet sayfası, '444 86 54' numaralı çağrı merkezi, onaylı kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading