Yandex Metrica

Son dakika: Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı

Son dakika: Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı

Son dakika gelişmesine göre; Tüketici Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 2,37 artarken, yıllık bazda yüzde 79,60 oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:37

Son dakika haberi! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı.

Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki değişim 2022 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %2,37, bir önceki yılın Aralık ayına göre %45,72, bir önceki yılın aynı ayına göre %79,60 ve on iki aylık ortalamalara göre %49,65 olarak gerçekleşti.

Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama kadar gelecek Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA EN ÇOK ARTIŞ SAĞLIKTA GÖRÜLDÜ

Tüketici fiyatları bazında temmuzda en fazla fiyat artışı yüzde 18,66 ile ilaçlarda, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 8,18 ile kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağlarında görüldü.

Bakanlık açıklama yapar yapmaz ödemeler hesaplara geçti: Devletten ihtiyaç sahiplerine her ay 4 bin 196 lira destek Bakanlık açıklama yapar yapmaz ödemeler hesaplara geçti: Devletten ihtiyaç sahiplerine... Haberi Görüntüle

YILLIK BAZDA EN ÇOK ARTIŞ ULAŞTIRMADA

Bir önceki yılın aynı ayına göre artışın en yüksek olduğu ana grup yüzde 119,11 ile ulaştırma oldu. En az artış gösteren ana grup ise yüzde 25,79 ile haberleşme olarak belirlendi.

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 2023 ŞUBAT-MAR AYINI İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonla ilgili son açıklamasında, 2023'te şubat, mart aylarından itibaren enflasyon sorununu önemli ölçüde geride kalacağını ifade etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading