Yandex Metrica
SON DAKİKA

Son dakika: ŞOK'un ardından Migros da müjdeyi verdi! Bu ürünler de sabit fiyata geçiliyor

Son dakika haberleri... ŞOK Marketler'in ardından Migros ta 419 temel ihtiyaç ürününde sabit fiyat uygulaması başlattığını duyurdu. Migros'tan kısa bir süre sonra CarrefourSA da bu ay 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yaptığını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:15

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 6 Aralık 2022'de Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleri ile bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili market yetkililerini uyardı.

Emeklilere zam müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan cumartesi günü Ankara mitinginde açıklayacak Haberi Görüntüle

İLK FİYAT SABİTLEMESİ ŞOK'TAN

Bakan Muş'un görüşmesinin ardından Şok isimli market, ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatları sabitlediğini duyurdu. 

IMF'de siber saldırı krizi: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

MİGROS DA SABİT FİYAT UYGULAMASINA GEÇTİ

Bakan Nebati de dün katıldığı canlı yayında market sahiplerine sabit fiyat çağrısında bulunmuştu. Şok marketin ardından Migros da ocak ayı için sabit fiyat uygulamasına geçtiğini duyurdu.

Elektrik aboneliğinde yeni düzenleme: O bedel alınmayacak! Haberi Görüntüle

419 TEMEL ÜRÜNDE FİYAT SABİTLENDİ, 3 BİNDEN FAZLA ÜRÜNDE SÜREKLİ İNDİRİM

Marketten yapılan açıklamada, 419 temel ihtiyaç ürünlerinde sabit fiyat, 3 binden fazla üründe sürekli indirim, 23 farklı ürün ailesinden tüm ürünlerde yüzde 25 ile yüzde 50 arasında indirimler uygulandığı bildirildi.

Altın şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi... Haberi Görüntüle

BİR İNDİRİM FURYASI DA CARREFOURSA'DAN 

Ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimlerin olacağını duyuran CarrefourSA şu açıklamayı yaptı:

CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe %20'den % 40'a varan indirimler uygulayacağız. CarrefourSA olarak 85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece 1 ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading