Yandex Metrica

Son dakika: Sigaraya rekor zam! Son yılların en yüksek seviyesine çıktı

Son dakika: Sigaraya rekor zam! Son yılların en yüksek seviyesine çıktı

Son dakika haberine göre... Sigaraya zam geldi. Son günlerde pek çok üründe artan fiyatların ardından bir zam haberi de sigara için geldi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam yapıldı. Son güncel sigara fiyatlarını paylaşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubunda en ucuz sigaranın 23.50 TL olduğunu duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:58

Son günlerde pek çok üründe artan fiyatların ardından bir zam haberi de sigara için geldi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam yapıldı. Son güncel sigara fiyatlarını paylaşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubunda en ucuz sigaranın 23.50 TL olduğunu duyurdu.

Son dakika: Sigaraya yeni zam haberi tiryakileri üzecek cinsten. Son aylarda tütün ve tütün ürünlerine yapılan zamların bir yenisi de bugün gerçekleşti. Philip Morris grubuna zam yapıldı.

Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin TL kredi Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin... Haberi Görüntüle

SİGARA PAKETİ FİYATI 2 TL ARTTI

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar'ın paylaştığı listeye göre; Philip Morris grubu, sigaraya 2 lira zam yaptı.

Sosyal medya hesabından son güncel sigara fiyatlarını açıklayan Dündar'ın paylaştığı listeye göre Philip Morris grubunda en ucuz sigara 23,50 TL oldu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading