Yandex Metrica

Son dakika: Pizza severlere kötü haber! Dominos iflas etti

Son dakika: Pizza severlere kötü haber! Dominos iflas etti

Domino's, pizzanın memleketi olarak bilinen İtalya'daki restoranlarını ülkedeki işletmeci şirketin iflas başvurusunda bulunmasının ardından kapattı.

Ekonomi

19.03.2024, 19:13

Sputnik'in haberine göre, Domino's Pizza'nın salgının etkilerini atlatamayan İtalya şubeleri iflas nedeniyle kapatıldı.

Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de gündeme gelecek Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de... Haberi Görüntüle

MÜŞTERİ ÇEKMEKTE ZORLANIYORDU

İtalya'da ilk şubesini açtığı 2015 yılından bu yana Domino's, 'pizzanın anavatanı' olarak bilinen ülkede müşteri toplamakta zorluk çekiyordu.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

İFLAS ETTİ

2020'de İtalya'da 23 Domino's restoranını yöneten şirket, 6 diğer restoranı da alt şubecilik yoluyla idare ettiğini iflas başvuru belgelerine yansıttı. Karşılaştırma yapmak gerekirse, İngiltere'de bin 200 Domino's restoranı bulunuyor. Türkiye'de ise Domino's Pizza restoranı sayısı 530.

65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlar dikkat: Destek ödemelerinde rakam değişiyor 65 yaş aylığı, engelli ve evde bakım maaşı alanlar dikkat:... Haberi Görüntüle

'İTALYA'DA DOMİNO'S AÇMAK, KUZEY KUTBU'NDA KAR SATMAK GİBİ'

Bazı sosyal medya kullanıcıları, fast food zincirinin İtalya'dan ayrılması kararını sevinçle karşıladı.

Alicia Smith isimli bir Twitter kullanıcısı, İtalya'da Domino's restoranı açma fikrini, 'Kuzey Kutbu'nda kar satmaya' benzetti.

Domino's'un İtalya'daki işletmeci şirketi EPizza SpA, koronavirüs kısıtlamalarından etkilenmesinin ardından ilk olarak Nisan ayı başlarında iflas başvurusunda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading