Yandex Metrica

Son dakika: Petrol fiyatlarını düşürecek hamle! Akaryakıtta olağanüstü indirim

Son dakika: Petrol fiyatlarını düşürecek hamle! Akaryakıtta olağanüstü indirim

Son dakika haberleri... Rusya'ya uygulanan enerji yaptırımları sebebiyle arzı azalan petrole karşı Suudi Arabistan harekete geçti. Sektör kaynakları petrol zengini ülkenin arzını artırması durumunda akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirimlerin geleceğini söyledi.

Ekonomi

06.03.2024, 15:34

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan, ABD ve AB'nin Rusya'ya karşı uyguladığu enerji yaptırımlarının ardından petrol üretim kapasitesini artırmak için harekete geçti.

Financial Times'da yer alan haberde, bir diplomatik kaynağın Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) üretimi derhal artırabilmek konusunda görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

KARAR BUGÜN AÇIKLANABİLİR

Haberde kararın bugün yapılacak OPEC+ toplantısında açıklanabileceği ifade edildi.

Suudi Arabistan, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya'nın önderliğinde diğer üreticilerin oluşturduğu OPEC+ üyeleri arasında en çok üretimi gerçekleştiren ülke olma özelliğini taşıyor.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

TAKVİM ÖNE ÇEKİLECEK

Habere göre diğer bir kaynak da petrol üretimini Eylül'de artırmayı öngören takvimin öne çekilerek Temmuz ve Ağustos'a alınabileceğini ifade etti. Suudi Arabistan'ın bu hamlesiyle birlikte petrol fiyatları düşebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading