Yandex Metrica

Son dakika: Nisan ayında ihracat rekoru kırıldı

Son dakika: Nisan ayında ihracat rekoru kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Muş, nisan ayında ihracatın yüzde 24,6 arttığını ve 23,4 milyar dolar elde edildiğini aktardı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:13

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, mart ayı dış ticaret rakamlarını Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile birlikte düzenlenen bir basın toplantısı ile aktardı.

Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Haberi Görüntüle

TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK İHRACAT RAKAMI

Bakan Muş: "Nisanda ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 artışla 23,4 milyar dolar oldu. Bu rakam, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı." dedi.

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

250 MİLYON DOLARLIK İHRACAT HEDEFİNE DOĞRU İLERLİYORUZ

Mart ayında aylık ihracat yüzde 19,8 artmış, 22,7 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek mart ayı ihracat rakamı gerçekleştirilmişti. İhracat ocak ve şubat aylarından sonra martta da aylık rekor kırmıştı. Nisan ayı ihracat rakamları ile ihracat rekoru üst üste 4. ayına girmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading