Yandex Metrica

Son dakika: Murat Kurum'dan tüm vatandaşlara müjde! Başvuran herkes ayda 5000 liraya ev alabilecek

Son dakika: Murat Kurum'dan tüm vatandaşlara müjde! Başvuran herkes ayda 5000 liraya ev alabilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, bugüne kadar 1 milyon 100 bin konutu TOKİ Başkanlığı eliyle vatandaşlara teslim ettiklerini bildirdi.

Ekonomi

17.02.2024, 11:40

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, 1 milyon 100 bin konutun TOKİ eliyle vatandaşlara teslim edildiğini bildirerek şu ifadelere yer verdi: 

Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o detay dikkat çekti! Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o... Haberi Görüntüle

SOSYAL KONUT PROJESİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURACAK 

İnşallah önümüzdeki ay itibariyle Cumhurbaşkanımızın milletimize müjdeleyeceği cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini, 81 ilimizde başlatıyor olacağız. Bu çerçevede aslında konutlarımızı yaptığımız alanlarla yüzde 50’sini yeşil alanlara terk ediyoruz.

Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız geri ödemesiz 5.000 TL! Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR YEŞİLLE İÇ İÇE OLACAK 

Vatandaşların yeşil alanlarla iç içe olması için çalıştıklarını belirten Kurum şu ifadelere yer verdi: 

Daha önce alışık olduğumuz gibi yeşil alanları şehrin dışına değil, şehrin merkezine millet bahçeleriyle yaparak aslında vatandaşlarımızın yeşil alanlarla iç içe yaşamasını sağlamaya gayret gösteriyoruz.

Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde yeni rekor Petrol fışkırıyor! Gabar'dan gelen haber çifte bayram ettirdi: Petrol üretiminde... Haberi Görüntüle

'KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLACAKSINIZ'

Vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacaklarını belirten Kurum, "2023’e giderken aynı 20 yıldır yapmış olduğumuz gibi yeni projelerimizi şehirlerimize, vatandaşımıza kazandıracağız. Vatandaşımız da kira öder gibi taksitlerini ödemek suretiyle ev sahibi olabilecekler." sözlerini kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading