Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler bugün başladı

Son dakika: Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler bugün başladı

Son dakika haberleri... Emeklilerin bayram ikramiyeleri için ödemeler bugünden itibaren başlıyor. Yaklaşık 12 milyon emeklinin ikramiye ödemeleri, aylık alma gününe göre 8 Temmuz'a kadar farklı tarihlerde gerçekleşecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:29

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını duyurmuştu. 2022 yılı Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyeleri ödemesi bugün başlıyor.

Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BİN 100 LİRA

Tüm emekliler Kurban Bayramı öncesi bin 100 lira ikramiye alacak. Sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de ikramiyeden yararlanacak. İkramiyeden yararlanmak için bayramın içinde bulunduğu ayda emekli aylığının bağlanması gerekiyor. Yasa ilk çıktığı zaman bin lira ödenen emekli ikramiyesi 2021 yılında yüzde 10 zam alarak bin 100 lira olarak ödendi.

Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine zam, indirim geldi? Güncel akarkayıt fiyatları ne kadar oldu? Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine... Haberi Görüntüle

KİM NE ZAMAN ALACAK?

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, SSK emeklileri 5-6 Temmuz, Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlar ise 2-5 Temmuz tarihlerinde bayram ikramiyelerini alabilecek.

AFAD kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? AFAD Kira yardımını kimler alabiliyor? AFAD Kira yardımı sorgulama... AFAD kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? AFAD Kira... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

Kurban Bayramı'nın emekli bayram ikramiyeleri ödeme günleri şu şekilde olacak: SSK kapsamında gelir/aylık alanların aylık ödeme günü 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz, 22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz, Bağ-Kur kapsamında gelir/aylık alanlara 7 Temmuz, emekli sandığı kapsamında aylık alanlardan 1 Temmuz olanlara 2 Temmuz, 2, 3, 4, 5 Temmuz olanlara aylıkları ile birlikte 2-5 Temmuz'da ödenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading