Yandex Metrica

Son dakika: Merkez Bankası'ndan TL'ye geçişlerde firmalara destek sözü

Son dakika: Merkez Bankası'ndan TL'ye geçişlerde firmalara destek sözü

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, TOBB üyeleriyle görüştü. Merkez Bankası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Kavcıoğlu, firmalara TL'ye geçiş konusunda desteğin süreceği mesajını verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:47

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB üyeleriyle video konferans üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede gündemdeki ekonomik konular ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

YUVAM SİSTEMİ

Kaynaklara göre görüşmede Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, sürdürülebilir fiyat istikrarının cari dengeyle sağlanacağını ifade etti. Kavcıoğlu firmalara, TL'ye geçiş konusunda desteğin süreceği mesajını verdi.

Bankaların çok daha ucuz ve çok daha uzun vadeli kaynak sağlaması gerektiğini ifade eden Kavcıoğlu, YUVAM sistemi ile yurt dışındaki Türk vatandaşlarının, Türkiye'de hesap açarak Merkez Bankası'na para gönderebileceklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading