Yandex Metrica

Son dakika: Karadeniz'de tahıl koridoru planı! İstanbul'da 4'lü zirve

Son dakika: Karadeniz'de tahıl koridoru planı! İstanbul'da 4'lü zirve

Son dakika haberleri... Tahıl sorununun çözümü için bu hafta içinde Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir heyet Rusya'ya gidecek. Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM yetkililerin katılacağı toplantı önümüzdeki hafta İstanbul'da yapılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:26

Dünya genelinde Ukrayna-Rusya svaşı nedeniyle gıda yüklü gemilerin Ukrayna limanlarından çıkamaması hububat krizine yol açtı.

Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Haberi Görüntüle

DİPLOMATİK KAYNAKLARDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüme yönelik diplomasi trafiği sürerken, Milli Savunma Bakanlığı da harekete geçti. Diplomatik kaynaklardan küresel tahıl krizine ilişkin son dakika açıklamalar geldi.

İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer yerinden oynayacak İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer... Haberi Görüntüle

MSB'DEN BİR HEYET RUSYA'YA GİDECEK

Milli Savunma Bakanlığı, Rusya ile Ukrayna savaşının neden olduğu tahıl krizinin çözümü için "kırmızı hat" diplomasisini hayata geçirmişti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen son dakika habere göre; Küresel tahıl sorununu çözmek üzere bu hafta içinde Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir heyet Rusya'ya gidecek.

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 4'LÜ ZİRVE

Kaynaklar, Türkiye Rusya Ukrayna temsilcileri ile BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in de katılacağı 4'lü zirve İstanbul'da yapılağını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading