Yandex Metrica

Son dakika: İslam Memiş'ten 84 milyona uyarı! 'Perşembe günü gelmeden halledin' 

Son dakika: İslam Memiş'ten 84 milyona uyarı! 'Perşembe günü gelmeden halledin' 

Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların yakından takip ettiği dolar, altın, gümüş ve kripto para gibi yatırım araçlarına ilişkin yeni öngörülerini paylaştı. Memiş, fiyat seviyelerini açıklarken vatandaşa ufak uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Altın ve dolarda stabil fiyat hareketliliği devam ederken birçok ekonomist ve yatırım uzmanı çeşitli açıklamalar yaparak yatırımcılara yol göstermeye devam ediyor. Ekonomik verilere ilişkin tahminleri geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, önümüzdeki haftanın fiyatlarına ilişkin tahminlerini paylaşırken, küçük yatırımcıya da yol gösterdi.

İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer yerinden oynayacak İslam Memiş piyasalar alev alacak diyerek duyurdu: O tarihte yer... Haberi Görüntüle

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

İslam Memiş, yeni yıl gelmeden önce birtakım hazırlıkların yapılmasının elzem olduğunu sözlerine eklerken gümüşte yeni rekorların gelebileceğini vurguladı. İslam Memiş, perşembe günü açıklanması beklenen ABD enflasyon verisinin ise yatırım araçlarının fiyatlarını belirlemede önemli bir etken olacağını kaydetti.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin... Haberi Görüntüle

ABD ENFLASYON VERİSİ PİYASALARDA BELİRLEYİCİ OLACAK

İslam Memiş'in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

Perşembe gününe dikkat!

Çünkü Perşembe günü ABD enflasyon verisi açıklanacak.

Geçen ay yüzde 8,2 açıklanan ABD enflasyon verisi beklentinin üzerinde gelmişti.

Perşembe günü yüzde 8 olarak açıklanması bekleniyor.

Yurt içi piyasalarda ise Perşembe günü İşsizlik verisini takip edeceğiz.

Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabilecek! Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl... Haberi Görüntüle

DİP SEVİYELER GÖRÜLDÜ

Altın, gümüş, pariteler ve kripto paralarda dip sevilerin görüldüğünü düşünüyorum.

Bundan sonra ki süreçlerde yeni bahaneler ile yükselişler göreceğiz.

Takip edeceğim yeni zirveler:

Gram altın: Ekranlarda 1.004, Kapalıçarşı’da 1.010 lira seviyesinden kapanış yapan gram altın, 1.038 lira seviyesinin üzerindeki kapanışını yeni zirve olarak 1.060 lira olarak belirleyebilir.

Ons altın: 1.681 dolar seviyesinden kapanış yapan altının ons fiyatı, 1.698 dolar seviyesini yukarı yönlü kırdıktan sonra 1.715 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.

Ons gümüş: 20,85 dolar seviyesinden kapanış yapan gümüşün ons fiyatı, 22,35 dolar seviyesini devamında 22,80 dolar seviyesine yükselebilir.

Bitcoin: 21.157 dolar seviyesinden haftayı tamamlayan bitcoin 22 bin dolar direncini kırabilir, yükselişini 23.500 dolar seviyesine kadar sürdürebilir.

Dolar endeksi (dxy): 110,67 seviyesinden kapanış yapan dolar endeksi 109,50 devamında 108,50 seviyesine gerileyebilir.

Bu hafta TL ve borsa tarafında pozitif ayrışmanın devam edeceğini, piyasaların haftaya moralli başlayacağını görebiliriz

Toparlayacak olursam, bu hafta dolar karşısında her şey yükselirken, dolar uluslararası piyasalarda değer kaybeder.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading