Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: İslam Memiş o tarihi işaret etti! Altını olanlar tepetaklak olacak

Son dakika: İslam Memiş o tarihi işaret etti! Altını olanlar tepetaklak olacak

Gram altında dalgalı seyir devam ederken altın yatırımcıları ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Finans Analisti İslam Memiş yatırımcılara uyarıda bulunduğu açıklamasında o tarihi işaret ederek 'Dikkat edelim' diye konuştu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Gram altında dalgalı seyir devam ediyor. Altın yatırımcıları ne yapmaları gerektiğine dair araştırma yapmaya devam ederken Finans Analisti İslam Memiş'ten kritik açıklamalar geldi. 

O şirketten radikal karar! 2 bin kişiyi işten çıkartacak: İşte... Haberi Görüntüle

O TARİHE DİKKAT EDİN 

Memiş açıklamasında 'Yatırım araçları tam sınır noktada, göbek noktada benim tabirimle. Piyasaların bir hikayeye ihtiyacı var, en yakın bahane de Fed. Önümüzdeki hafta Fed fiyatlaması biraz daha konuşulur 15 Şubat'a dikkat edelim!' uyarısında bulundu. 

İşte İslam Memiş'in açıklamalarından satır başları: 

Dolar tarafında konuşulacak çok şey yok, stabil devam ediyor. Döviz tarafında çok düşüşe izin verilmeyecek gibi bir izlenim var ama açıklamalara bakıyorum. İhracat tarafı, işsizlik gibi söylemler var. Ekranlarda 18.80 olsa da serbest piyasalarda 19 lira üzerinde bir kur var. Baskılanma süreci devam ediyor. Döviz tarafıyla hazirandan sonra 24-25 lira aralığını beklemeye devam ediyoruz. Euro TL kuru doların üzerinde kalmaya devam ediyor.

Seçim sonrası döviz ne olur? Dövizde hareketlilik başladı! Haberi Görüntüle

POZİTİF BEKLENTİMİZ DEVAM EDİYOR 

Gram altın TL fiyatı 1163 ekranlarda ama serbest piyasalarda 1178-81 lira aralığında. Son iki haftadır uyarılarımız var. Ons altında 1940 dolar seviyesi görüldü ama 1850-1950 bant aralıklarını takip ediyoruz. Şubat 15'ine kadar satışlar olabilir, dikkat edelim. Düzeltmeye teknik olarak ihtiyaç var. 1907 dolar var, 1880 dolar var, 1860 dolar seviyesi var. Ben buraları beklemeyi devam ediyorum. Gram altını takip etmek için altın ons fiyatını takip etmeliyiz uyarılarım vardı, doları değil. Gram altın TL fiyatında aşağı yönlü bir trend bekliyorum. Gram altında geri çekilme ons altın nedenli. Bant aralığı gram altın kaç liraya tekabül ediyorsa, oralardan alıp uzun vadeli yatırımcı olup alıp unutan yatırımcısının mahcup olmayacağını düşünüyorum. Yıl içinde 1350, 1450 ve üzerindeki rakamların bekliyorum. Pozitif beklentimiz devam ediyor.

Altınınızın yarısını gümüşe çevirebilirsiniz uyarılarım vardı, hala geçerli. Ons gümüş 23.37 seviyesinde. Geri çekilmeden bahsediyorum, bu gerçekleşiyor. 22.80 destek seviyesini beklemeye devam ediyorum. Altınla gümüş alacaklar için bu güzel fırsat sunuyor. Gram tarafı da oldukça ucuz. Yıllık bazda 20 lira gram gümüş, 40 dolar ons gümüş seviyelerini beklemeye devam ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading