Yandex Metrica

Son dakika: İslam Memiş gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Düşüşleri fırsata çevirin

Son dakika: İslam Memiş gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Düşüşleri fırsata çevirin

Finans Analisti İslam Memiş, başta gram altın ve gümüş yatırımcısı olmak üzere finansal piyasalara ilişkin yeni öngörülerde bulundu. Fed sonrası oluşan tabloya değinen Memiş, seçim dönemi ve sonrasındaki tabloya da değindi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:32

Finans Analisti İslam Memiş yaptığı yorumlarla piyasaları analiz etmeye ve yatırımcılara yol göstermeye devam ediyor. Özellikle gram altın ve gümüş piyasasına değinen Memiş, bu fiyatların kalıcı olmadığını yeni yükselişlerin gelebileceğini ifade etti.

Doların değerlenmesiyle birlikte borsada kar satışları gelebileceğine yönelik uyarılarda bulunan İslam Memiş, yaz aylarında ekonomide bir hayli gelişmeler olabileceğini sözlerine ekledi.

Gram altına ilişkin yorumda bulunan İslam Memiş, "1120 lira destek seviyesi var. Orta ve uzun vadede alım fırsatı veriyor." ifadesini kullandı.

BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri yükselişte? BIST 100 güne yükselişle başladı! 25 Nisan hangi hisse senetleri... Haberi Görüntüle

PETROL FİYATLARINDA, EMTİALARDA , PARİTELERDE SERT DÜŞÜŞ VAR

Petrol, emtia ve paritelerde sert düşüşlerin yaşandığını sözlerine ekleyen İslam Memiş, "12.32 lira gümüş gramı ekranlarda ancak bankalarda 12.86. 50 kuruşluk makas aralığı var." dedi.

Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞLERİ FIRSATA ÇEVİRMEK İÇİN SON ŞANS

İslam Memiş, piyasalarda yaşanan bu düşüşün geçici olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

"Altının gramındaki düşüşleri fırsata çevirmek isteyenler için bu haftanın önemli olduğunu tekrar etmek isterim. Bu fiyatlar kalıcı değil."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading