Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: İndirimli ürünlerin listesi belli oldu! Kağıt havluda tarihi düşüş sonrası sırada et indirimi var

Son dakika: İndirimli ürünlerin listesi belli oldu! Kağıt havluda tarihi düşüş sonrası sırada et indirimi var

Son dakika haberleri... Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bulunan 30'un üzerinde üründe indirim satışı dün başladı. Sırada ette indirim var. Tarım Kredi, 1400'e yakın hizmet noktası bulunan kooperatif marketlerinde et indirimi de kar amacı gütmeden yapılacak ve süresiz olacak.

Ekonomi

10.03.2024, 21:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30'u aşkın üründe Indirim yapıldı. İndirimler satışlar dün başladı. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine yoğun ilgi vardı. Vatandaşlar, ucuz gıda için kapıda kuyruk oluşturdu.

Yatırımcılarının yüzünü güldürdü: SASA yüzde 700 bedelsiz sermaye artırım kararı... Haberi Görüntüle

HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİME GİRDİ?

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak; Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 2024 evde bakım maaşı... Haberi Görüntüle

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünler, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu gibi ürünlerde fiyatlar düştü. Daha önce 5 kilosu 64 lira 50 kuruş olan un, bugün itibarıyla 50 lira oldu. Ayçiçek yağında ise 5 litre yağ 162 lirayken, 146 lira 90 kuruşa düştü. 1 kilo çay ise 66 lira 90 kuruştan 59 lira 90 kuruşa düştü. Temizlik ürünlerinde de indirim yapıldı. 5 kilo toz deterjan 78 lira 90 kuruştan 64 lira 90 kuruşa düştü.

THY'den dev kampanya! Yurt içi uçak biletlerinde yüzde 25 indirim Haberi Görüntüle

SIRADA ET İNDİRİMİ VAR

Temel tüketim maddelerinin ardından bir diğer indirim de ette uygulanacak. Ette yüzde 35'i bulması beklenen indirim için Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından temin edilecek olan et ürünleri, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hızlıca raftaki yerini alacak. Kasap bölümü olmayan marketlerde ise en kısa zamanda kasap reyonu açılması sağlanarak buralarda ESK'nın ürünleri satışa çıkarılacak. Et ürünlerindeki indirimin duyurusu ayrıca yapılacak.

SGK duyurdu: Ölüm aylığı alanlar dikkat! 5 bin TL promosyon... Haberi Görüntüle

BÜYÜKBAŞ HAYVANLARDA YÜZDE 35 İNDİRİMLİ ET MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; ''Marketlerde vatandaşımızı dara sokanlar Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinden yüzde 25 indirim başlattık ve bu sabah Tarım Kredi Kooperatifleri başkanıyla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi indirimlerle başlayacağız. Piyasaların dengelerini bozanlar hizaya gelecek. Diğer ürünlerde de şeker, buğday, un, ayçiçek yağı... Aklınıza ne geliyorsa 20-30-40 üründe süratle indime gidilecek. Talimatımız şu sen başa baş noktasında çalışacaksın kar amacıyla çalışmayacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak.'' ifadelerini kullanmıştı.

Emekli maaşlarına zam geliyor! AK Partili Akbaşoğlu o tarihi işaret... Haberi Görüntüle

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE ET SATIŞI DA OLACAK

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Mersin Erdemli'de Üreticiler Buluşması'nda konuştu. Bakan Kirişci, küçükbaş hayvan sayısının 57,5 milyona, büyükbaş hayvan sayısının da 18 milyona çıktığını ifade etti. Bu artışların fiyatlara indirim olarak yansıdığını söyledi. Bakan Kirişçi, "Bu 1300 tane Tarım Kredi marketlerde inşallah bunlarda da özellikle kasap reyonunun Et Süt Kurumu tabelasıyla donatacağız. Kardeş kuruluş kardeş organizasyon olarak Tarım Kredi marketlerde de bu etlerin satışını sağlayacağız. Böylelikle hem Et Süt Kurumunu, hem de üreticimizi, hem tüketicimizi herkesin lehine bir adım atmış olacağız. Canlı hayvan varlığımızda bir artış var, bunun belirli ölçülerde eritilmesi lazım. Nasıl yapacağız bunu, içeride et tüketimini teşvik ederek. Bunun için ne yaptık, et süt kurumu olarak küçükbaş hayvan etinde yüzde 25 indirime gittik. Biz asla ve katha almış olduğumuz canlı hayvanların fiyatlarında bir indirime gitmedik. Biz bunun üreticimizin de lehine olsun diye yaptık." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading