Yandex Metrica

Son dakika: İndirimli ürünler belli oldu! Una 14 TL, çaya 7 TL! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç, nohut... 

Son dakika: İndirimli ürünler belli oldu! Una 14 TL, çaya 7 TL! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç, nohut... 

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin temel tüketim ürünlerinde indirimli fiyat uygulaması dolayısıyla un, çay, ayçiçek yağı, şeker ve pirinç başta olmak üzere birçok temel tüketim ürününde rekor indirimler yapıldı. Bu indirimler neticesinde Tarım Kredi marketlerde yoğunluk yaşandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında 30'dan fazla temel tüketim ürününde kapsamlı bir indirim uygulaması başlattı.

Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Haberi Görüntüle

BİRÇOK ÜRÜNDE REKOR İNDİRİM YAPILDI

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde, makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi, meyve ve sebze ile et ürünlerinde indirime gidildi.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL 19 Nisan? İşte Kapalıçarşı altın alış satış rakamları güncel durumu... Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL... Haberi Görüntüle

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 146 TL'YE DÜŞTÜ

Daha önce 5 kilosu 64 lira 50 kuruş olan un, bugün itibarıyla 50 lira oldu. Ayçiçek yağında ise 5 litre yağ 162 lirayken, 146 lira 90 kuruşa düştü. 1 kilo çay ise 66 lira 90 kuruştan 59 lira 90 kuruşa düştü. Temizlik ürünlerinde de indirim yapıldı. 5 kilo toz deterjan 78 lira 90 kuruştan 64 lira 90 kuruşa düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading