Yandex Metrica

Son dakika: Gram altında patlama! Ay sonunda bu rakama yükselecek

Son dakika: Gram altında patlama! Ay sonunda bu rakama yükselecek

Altın fiyatları özellikle son haftalarda yüseliş eğilimini devam ettirirken altın fiyatlarının nabzının attığı Kapalıçarşı'da esnaf düşüncelerini paylaştı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

Altın fiyatları 1087 TL'ye kadar yükselerek yeni rekorunu kırdı. Altın yatırımcısı ise gram altının daha ne kadar yükseleceği sorusunun yanıtını arıyor.

Kapalıçarşı kuyumcuları altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Düşük faiz konut kredisi kampanyası başladı: İşte banka banka faizler... Düşük faiz konut kredisi kampanyası başladı: İşte banka banka faizler... Haberi Görüntüle

"BEKLENTİMİZ 1200 LİRAYDI"

Altının haftaya rekorla başladığını belirten Kuyumcu Esnafı Günay Güneş şunları söyledi:

“Kapalıçarşı’da altın fiyatları başlı başına işçilik olduğu için bazen burada yansıyan fiyatlara göre 2-3 lira daha yüksek oluyor. Altında bugün bin 87 lira bandında işlem yaptık. Altının onsundaki hareketlilik olsun doların durağan bir seyri oluşu bu rakamları bize gösterdi. Doların biraz yukarı yönlü hareketi olsa altının gramında bin 150 liraları görebiliriz. Sene sonu için beklentimiz bin 200 lirayı görmesiydi. Dolarda hareket olsa beklenen hedefe ulaşabilirdik. 

Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz kaç baz puan artar? Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz... Haberi Görüntüle

"ŞU ANDA BİR DURAĞANLIK SÖZ KONUSU"

Küresel olaylarda altının onsunu etkiliyor. Çin’de pandemi tedbirlerinin gevşetilmesi ve buna benzer dünyadaki küresel olaylar altındaki hareketliliği hızlandırdı. Uzun vadede altın her zaman güvenli liman. Yastık altı altınları aslında rekorla beraber bekliyorduk fakat halkın beklentisi de gram altının bin 100 - bin 200 lirayı görmesi ki, şu anda bir durağanlık söz konusu. Bu yükselişte yüklü bir geri satış görmedik”

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

"GÜN İÇERİSİNDE 10 LİRALIK HAREKETLERİ GÖREBİLİYORUZ"

Geçtiğimiz yılın aynı ayında altının aynı şekilde yükselişe geçtiğini belirten Güneş, “Çeyrek altın şuanda bin 745 lira, tam altın 7 bin 250 lira gram altın ise bin 83 liradan işlem görüyor. Gün içinde eskiden altında hareket olduğunda 50 kuruş, 1 lira oynama olurdu ve buna şaşırırdık. Artık gün içinde 10 liralık hareketleri görebiliyoruz. Tarih tekerrür etti diyebiliriz. Geçtiğimiz yılın aynı ayında tekrar altın yükselişe geçmişti. Bu yılda aynı şekilde aynı ayda yükselişe geçti. Bu durumda bizi şaşırttı” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading