Yandex Metrica

Son dakika: Fed'in faiz kararı borsayı etkilemedi! Rekorlar devam ediyor

Son dakika: Fed'in faiz kararı borsayı etkilemedi! Rekorlar devam ediyor

Son dakika haberleri... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,42 kazançla 4.071,87 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Son dakika haberleri... BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 17,20 puan artarken, toplam işlem hacmi 77 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde 1,63 değer kaybederken, holding endeksi yüzde 0,26 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 3,61 ile iletişim, en çok gerileyen ise yüzde 1,80 ile finansal kiralama, faktoring oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

FED FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesi küresel pay piyasalarında dalgalı bir seyir izlendiğini ifade etti.

Fed'in bugünkü toplantıda politika faizini 75 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, aralık ayı toplantısına yönelik beklentilerde belirsizliğin sürdüğü gözleniyor. Bu kapsamda karar metni ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı değerlendirmeler, fiyatlamaların seyri açısından kritik önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading