Yandex Metrica

Son dakika: EPGİS'ten benzin, motorin ve LPG müjdesi! 5 TL birden düşüyor

Son dakika: EPGİS'ten benzin, motorin ve LPG müjdesi! 5 TL birden düşüyor

EPGİS akaryakıt fiyatları dikkat çekti. Benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki son durum nedir? Yeni bir indirim yapıldığı belirtildi. 5 TL'lik indirim sonrasında güncel fiyatlar gözler önüne serildi. İşte son dakika gelişmeleri...

Ekonomi

23.01.2024, 19:12

Haber İnternette'nin haberine göre, EPGİS'in açıklaması ile beraber güncel fiyatlar gözler önüne serildi. Akaryakıt istasyonlarındaki son durum şok etkisi yaratıyor. Petrol Ofisi Akaryakıt Fiyatları Petrol Ofisi'nde kurşunsuz 95 19.1 TL iken Diesel 20.34 Pro Diesel 20.31 ve POGaz 11.97 tl'den satışa sunulacak Öte yandan diğer akaryakıt şirketlerindeki durum da benzer şekilde. EPGİS'ten beklenen zam açıklamasıyla birlikte fiyatlar iyice artabilir.

Shell Akaryakıt Fiyatları

Shell'de kurşunsuz benzin 19.12 tl'den satışa sunuluyor. Öte yandan motorin 20.29 ve otogaz 12.04 Tl'den satılmakta. Akaryakıttaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını paylaşmaya devam edeceğiz. 31 Nisan'dan itibaren akaryakıta zam geleceği belirtildi Dolayısıyla benzin ve motorin başta olmak üzere LPG fiyatları birkaç gün içerisinde zamlanabilir. Güncel gelişmeler bu şekilde. Brent varil petrol fiyatlarının artması durumunda daha fazla zam olabilir. Bu da yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Üstelik bu durumla beraber akaryakıt fiyatları da yüksek oranda etkilenecek. Ulaşıma yeni zam ise yakın zamanda değerlendirilebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading