Yandex Metrica

Son dakika: Enflasyon ile mücadelede dev adım! Bakan Nebati harekete geçti

Son dakika: Enflasyon ile mücadelede dev adım! Bakan Nebati harekete geçti

Enflasyonla mücadelede yeni bir döneme giriliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında sektör temsilcileriyle görüşme gerçekleştiriyor.

Ekonomi

23.01.2024, 22:08

Hazine ve Maliye Bakanlığı, enflasyonla mücadele kapsamında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok sektör temsilcileriyle toplantılar yapılıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında İstanbul'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantıya gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katıldı.  

Son dönemde yaşanan fiyat hareketleri hakkında değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda, fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar sektör temsilcileriyle paylaşılacak.  Sektör temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıların akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading