Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Emekliye 3750 TL müjdesi! Cumhuriyet tarihine damga vuracak

Son dakika: Emekliye 3750 TL müjdesi! Cumhuriyet tarihine damga vuracak

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa müjde duyuruldu. TEB resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, emekli maaşını taşıyan her yakın için 250 TL toplamda 2500 TL'ye kadar nakit ödülü verileceğini bildirdi. Diğer yandan tahhüt verenlere 3750 TL promosyon verileceği bildirildi.

Ekonomi

05.03.2024, 09:05

Emekli maaşı alan vatandaşlara TEB resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. TEB, emekli maaşını taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı verileceğini bildirdi.

Fiyatı iştah kesti! Kakao'ya talep azalınca çikolata fiyatları rekor kırdı! Haberi Görüntüle

BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMA

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 3.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

Cepler para dolacak! Turgut Altınok seçime 4 gün kala müjdeyi... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Kampanya 02.06.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.
Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.
Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Maaş Bandı Nakit Promosyon Ek Promosyon Toplam Promosyon

0-1.499 TL 500 TL 2.100 TL 2.600 TL

1.500-2.499 TL 625 TL 2.500 TL 3.125 TL

2.500+ TL 750 TL 3.000 TL 3.750 TL

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.
TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 3.750 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.
Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekmektedir.
TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu İndirimler ve Avantajlar:

CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”

TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı

Size özel avantajlı sigorta paketleri

Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu Ayrıcalıklar:

Çağrı Merkezi, Bireysel İnternet Şube ve CEPTETEB Mobil Uygulamamızdan yapılan EFT/Havale ve FAST işlemlerinde masrafsızlık*
TEB ATM’leri dışında Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar toplamda 6.500 TL’ye varan nakit çekim limiti ile masrafsız para çekme/para yatırma/kredi kartı borç ödemesi**
Emekli maaş müşterilerine özel öncelikli olarak ulaşabilecekleri Çağrı Merkezi Hattı: 0 850 222 00 91
Size özel ücretsiz (aidatsız) TEB Bonus Kart ya da TEB She Kart.
Geç EFT ve Geç FAST işlemlerinden ücret alınmaktadır.

60 yaş üstü müşterilerimiz için ATM’lerden 10.000 TL’ye varan nakit çekim limiti vardır.

Emekli Maaşımı/Nakit Promosyonumu TEB’den Nasıl Alırım?

Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.

Emekli olup Maaşını TEB’e Taşımak İsteyen Emeklilerimiz için:

TEB Şubelerinden başvurmak için:

Size en yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil’den başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan CEPTETEB Mobil ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

CEPTETEB Mobil’e TCKN, parola ve şifre adımları ile giriş yapılır.
Ana ekranda “Ödemeler” menüsüne tıklanır.
Devlet ödemeleri/ Emekli Aylığı İşlemleri/Emekli Maaş Taşıma menüleri sırasıyla tıklanarak ilerlenir.
Emekli Maaş Taşıma ekranında “Emekli Maaş Şubesi” ve “Emekli Maaş Türü” seçilir.
Emekli Maaş Taahütnamesi okunup onaylanır.
Ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa Ek Promosyon Taahütnamesi okunup onaylanır ve devam butonu ile ilerlenir. Ek promosyondan yararlanabilmeniz için tüm maaşlarınızı Bankamıza taşımanız gerekmektedir.*
Son onay ekranına geldikten sonra girilen bilgiler kontrol edilir ve son onay verilir.
Mobil uygulamadan emekli maaş taşıma işlem adımlarının görselleri için tıklayınız.
Emekli maaş ek promosyon kampanyası dönemlerinde bu adımı dikkate alınız. Kampanya dönemi dışında Bankamıza maaşınızı taşıma durumunda bu adıma gerek kalmayacaktır.
Bireysel İnternet Şube kanalından başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa şubeye gelmenize gerek kalmadan Bireysel İnternet Şube ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

Bireysel İnternet Şube aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

Bireysel İnternet Şube’ye TCKN ve şifre ile giriş yapılır.
Ana ekranda yer alan “Kontrol Paneli” seçilir ve açılan sayfada “Sözleşmeler” menüsü tıklanır.
Sözleşmeler menüsü altında yer alan ”Emekli Maaş Taahhütnamesi” ve ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa “Emekli Ek Promosyon Taahhütnamesi” okudum/onayladım yapılarak onaylanır.
Emekli maaşının TEB’e başarılı bir şekilde taşınması işlemlerinin tamamlanması için mutlaka e-devlet üzerinden de banka değişiklik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.
e-devlet’ten banka değişiklik talebini iletmek için:
e-devlet’e Bireysel İnternet Şube aracılığıyla veya TCKN/Kullanıcı adı ile şifre girilir.
Kurumlar menüsünden Sosyal Güvenlik Kurumu seçilir.
Hizmet türüne göre (4A /4B / 4C ) Banka ve Adres Değişikliği menüsüne girilerek seçim yapılır.
Banka ve Adres Değişikliği alanı seçilir.
Kişisel bilgilerin doğruluğu kontrol edilir. “Banka bilgileri değişikliği” alanına tıklanır.
Yeni banka bilgileri bölümünde seçmek istenilen banka bilgileri girilir ve “Güncelle” butonuna basılarak seçim kaydedilir.
Tüm işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanması sonrası talep alınır.
SGK tarafından kurum bilgileri güncellenmesi sonrası takip eden ayın ilk emekli maaş ödemesi TEB hesabına yatırıldıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde nakit promosyon emekli maaş müşterimizin ilgili hesabına yatırılır.

Türk Ekonomi Bankası A.Ş kampanya ve ürün özelliklerinin kullanım şartlarında değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading